Når man vælger at starte virksomhed, er der en række ting man skal tænke på. Mange tænker blot på, at de måske er gode til at bage brød og derfor starter et bageri op, men det er ikke nok at være god til et håndværk. Også ting som regnskab, hygiejneregler og ikke mindst markedsføring er man nødt til at have i tankerne for at virksomheden bliver en succes. 

Netop fordi mange ikke har lagt en forretningsplan, inden de går i gang, ser man ofte, at folk med en god idé starter en virksomhed men efter blot få måneder må dreje nøglen om og måske se hele sin opsparing og alt det hårde arbejde gå tabt. 

Kom ud med dit budskab 

Særlig markedsføring af virksomheden er af stor betydning, og det gælder uanset, hvad man sælger. Printerpatroner, hestegødning eller forsatsvinduer, alt er det nødvendigt at få kommunikeret til kunderne, at man sælger, og der findes i dag en lang række af digitale markedsføringsmetoder, man kan og bør benytte sig af. Gratis linkbuilding er en af dem, og selvom arbejdet her foregår i maskinrummet og ikke umiddelbart er synligt, er det et indsatsområde, der har stor betydning for virksomhedens placering i søgeresultaterne. 

Man kan sige, at uden markedsføring skal man have et helt unikt produkt og ikke mindst en helt særlig markedsposition for at kunne overleve, og det har de færreste. Hvis man vil være sikker på at kunne betale udgifterne til eksempelvis husleje, oliefyr og bil er det altså nødvendigt at gøre sit forarbejde grundigt, inden man starter virksomhed.