Mange hjemmesidebrugere tænker i det daglige ikke på, at hacking af deres hjemmeside kan forekomme. Men hjemmesider er i hackers søgelys som alt muligt andet. Desværre, idet du som erhvervsdrivende kan miste en betydelig omsætning. Alt imens din hjemmeside er nede eller ej fungerer. Men også som privat bruger kan du miste billeder m.m.

Optimal sikring af din eller jeres hjemmeside

Uanset om hjemmesiden er af privat karakter eller anvendes som erhvervsdrivende ligger der ofte et stort arbejde i at opbygge en hjemmeside. Uanset om du selv har gjort det eller betalt dig fra det, er det vigtigt at dit arbejde sikres for unødig og ærgerlig hacking. Med en serviceaftale wordpress får du optimal sikring af hjemmesiden, som du som kunde helt sikkert vil bifalde på sigt. For det sikrer som erhvervsdrivende dertil også dine kunders data, som kan være indeholdt på din hjemmeside grundet bl.a. online forretning. Som erhvervsdrivende har man nemlig ansvaret for sine kunders data, hvilket kan afhænde dyre GDPR bøder, hvis hacking sker. Men det kan også ødelægge din forretning i form af mistet tillid fra dine kunder. Så at sikrer sin hjemmeside optimalt er slet ikke uvæsentligt. Uanset om du anvender en hjemmeside af privat eller professionel karakter.

Privat hjemmeside bruger

Flere og flere familier ynder at have en egen hjemmeside. Til dels fordi familie langvejs fra kan følge med i familiens liv. Det være sig både begivenheder, ferier, historier som man gerne vil dele med venner også. En lækker og kvalitetsrigtig hjemmeside er ofte ikke gratis, fordi den tilbyder funktioner som er værd at tage med som hjemmeside bruger. Det er funktioner, som også bidrager til at hjemmesiden kan indeholde væsentligt flere billeder m.m. Hvilket mange private hjemmeside bruger ser en stor fordel i, hvis hjemmesiden også skal fungere som en slags minde side for familien selv. At miste det arbejde ved en mulig hacking er egentlig ubærligt. Fordi det også er af så personlig karakter. Derfor kan det som privat hjemmeside bruger være lige så væsentligt at sikre sin hjemmeside mod hacking som erhvervsdrivende.

Fast serviceaftale wordpress

Så uanset om du er en privatperson eller erhvervsdrivende, så slip unødige bekymringer omkring hacking af din hjemmeside. For hacker bliver dygtigere og dygtigere og bruges desværre også i konkurrenceøjemed. Ulykkeligvis.