Arbejder du med opgaver hvor handsker er påkrævet? Så har du sikkert oplevet ubehaget ved at være iført handsker som ikke helt passer til dine hænder, eller til opgaven. For at en arbejdsdag med handsker, skal blive behagelig og sikker, så er det helt afgørende at du har de helt rette arbejdshandsker på. Find de rette handsker ved at læse videre her.  

Komfort og beskyttelse i en handske 

Vi bruger handsker for at beskytte os selv, eller for at beskytte de mennesker vi arbejder med. Det er derfor vigtigt at vi bruger kvalitetshandsker, som er lavet i et materiale som passer til den opgave som vi skal løse. Det er derfor vigtigt at vi køber vores handsker et sted, hvor der er specialister tilknyttet, som ved hvad der skal til, for at vi er beskyttet, men samtidig kan arbejde uden at føle ubehag, eller at vi bliver forstyrret af en handske som ikke sidder som den skal.  

Der findes heldigvis en række forskellige slags handsker, med forskellig kvalitet. Du skal derfor altid tage udgangspunkt i de opgaver som du skal løse, når du vælger hvilke handsker du skal bruge. Hvis du arbejder i hospitalsregi, eller med mennesker, så skal du selvfølgelig bruge engangshandsker af høj kvalitet.  

Engangshandsker er en meget hygiejnisk handske, da man bruger de en gang, til en opgave og derefter smider dem ud. Dette er med til at beskytte både den person som bruger handsken, og den som modtager behandling.  

Engangshandsker af høj kvalitet 

Der findes flere forskellige former for engangshandsker. Det kan være de helt tynde engangshandsker, som du kan købe i et almindeligt supermarked, eller det kan være de tynde, med utrolig slidstærke nitrilhandsker, som ofte bruges i hospitalsvæsenet. Der findes også tynde bomuldshandsker, som blandt andet bruges i gartneri.  

Det er vigtigt at du er opmærksom på at dine engangshandsker er af høj kvalitet, sådan at du får sikkerhed og komfort i en handske.  

Engangshandsker kan være påkrævet i nogle arbejdssituationer, hvor der er vigtigt med smitteværn, og hvor man skal tage hygiejniske hensyn. Men hvis det er muligt, så kan du også se på muligheden for at finde nogle handsker som kan bruges flere gange. Vær opmærksom på at de fleste handsker findes i flere størrelser, du skal selvfølgelig finde den størrelse som, passer til dine hænder.