Kender du det, at du har løbet en tur, eller haft en hård leg-day i centeret, og dagen efter kan du simpelthen ikke rejse dig fra sengen pga. ømme muskler. Det er nu muligt for dig at kunne optimere din restitueringstid med det fantastiske produkt Recovery Boots.

Hvad er Recovery Boots

Recovery Boots er produktet til dig som gerne vil kunne stå ud af sengen uden ømme muskler, men stadig vil øge din muskelmasse på normalvis. Disse støvler fungere som din massør, der gør dine ben friske til at kunne præstere efter kort til. Når du har støvlerne på, og får denne massage. Så får du en øget blodgennemstrømning, som altså giver dig ilt og næringsstoffer til dine ”ødelagte” muskler, og sørger derfor for at dit muskelvæv genopbygges hurtigere. Denne form for behandling er på ingen på ubehagelig.

Håndtering

Maskinen som med følger, indeholder 6 forskellige programmer. Disse programmer fokuserer på vidt forskellige områder i dine ben. Nogle programmer trykker på hele benet, hvor andre kun trykker på bestemte områder. Du kan roligt sidde dig på sofaen uden maskinen inden for armlængde. Der følger nemlig en fjernbetjening med som du kan kontrollere den med.

Du kan tilpasse intensiteten så den passer præcis til den type behandling du har brug for. Du kan skabe mellem 30-240mmhg. Dine Recovery Boots kan derfor behandle med alt fra små hævelser til hård massage.

Rengøring 

Støvlerne er nemme at rengøre. Alt du skal gøre er at vride dig en våd klud, og tørre dem af når de er blevet beskidte.

Er det noget for dig?

Vil du gerne slippe for flere dage med ømme muskler, så er Recovery Boots lige noget for dig. De giver en positiv effekt på dine muskler, og sørger for at du restituerer hurtigere. Og du får stadig det samme ud af din træning.

God fornøjelse med dem.