Selvom der er mange som stadig mener, at det er alt for tidligt at snakke om jul, så kan vi altså ikke undgå, at den er lige om hjørnet. Når julen er så tæt på som den er, så er det blevet sæson for julefrokosterne landet over, og når mange af danskerne er en del af flere forskellige sociale kredse, så kommer de altså også til flere julefrokoster i løbet af november, december og januar. Disse julefrokoster tæller blandt andre firmajulefrokoster og familiejulefrokosten, og når man tager til disse julefrokoster, holder juleaften og nytårsaften, så kan man altså ikke undgå, at der er lidt ekstra på sidebenene, når juletiden er slut. Hvis man ikke ønsker, at de ekstra kilo kommer til at sidde der permanent, skal man være hurtigt ude for at komme af med dem.

Fitnesscenterets travleste tid

De første par uger i januar er den travleste tid i ethvert fitnesscenter, og hvis du tager derned i den periode, vil du opleve et hav af mennesker som hver især går med drømme om at holde deres nytårsforsæt om at smide de ekstra kilo. På grund af de mange mennesker er fitnesscenteret ikke altid det bedste sted, hvis man vil tabe sig i den periode efter jul og nytår. Man kan hurtigt gå hen og blive træt af den store menneskemængde og de lange køer til træningsmaskinerne, og selvom der langsomt vil være færre og færre mennesker i centeret, så er der bedre metoder til at komme af med julevægten.

Begynd på en god vane

I løbet af december er der mange som tilegner sig flere dårlige vaner bestående af dårlig kost og minimal træning, den bedste måde at komme tilbage på er derfor at skrotte disse dårlige vaner en af gangen og få sig nogen gode vaner. Disse gode vaner kan bestå af en løbetur hver dag og en sund kost, og hvis man ikke ønsker andet end at smide sit julesul, så skal der ikke mere til end disse få hverdagsændringer.