Hvis du har børn er du sikkert allerede blevet plaget om at få en trampolin, og du har måske sagt nej, fordi du ikke gider have sådan en øjebæ stående i haven. Det kan faktisk være en rigtig god ide at investere i en, ikke bare fordi dine børn vil være vilde med den og holde op med at plage dig, men også fordi det kan være et fantastisk redskab til at komme i god form.

Hop dig i form

En trampolin kan nemlig langt fra bare legetøj og underholdning, det kan nemlig sagtens blive din nye yndlingsmotionsform. Det kan især være et godt redskab til dig, der skal i form. For mens løb typisk har en stejl glædeskurve, hvor det kræver lang tid før det begynder at blive sjovt at løbe, så er det lidt lettere på en trampolin. Her er det nemlig ikke så ensformigt, og mange vil nærmest ikke opleve at det er hårdt, fordi det er sjovt imens. Rent faktisk kan man sagtens få pulsen lige så højt op som ved at løbe, og det kan derfor være en rigtig god måde at komme i form på, inden man eventuelt supplerer med løb og lignenden.

Hvilken model skal du så vælge?

Står det til dine børn skal du nok vælge en stor model, der er flere meter i diameter, men mindre kan også gøre det, hvis det udelukkende er for motionens skyld.

Som du kan se i denne video, behøver det faktisk ikke en gang være en der står i haven, du kan også vælge en trampolin som denne, der kun er omkring en meter i diameter, og kan stå under sengen hvis det skulle være. Skal du gøre alle i familien glade, skal du dog nok vælge en lidt større mode.