Du har måske snakket med en masse om at ville investere. Måske du allerede har fået nogle gode fif med på vejen, men tjekker alligevel lige nettet igennem for de sidste guldkorn.

Hvad rører på sig?

Det er kun godt at du gør det. Altså tjekker ud, hvad der rører på sig. Det er nemlig en af nøglerne til de succesfulde investeringer, at man holder øje med alt der vedrører din investering. Det kan være politik, regnskaber mm.

Det er faktisk bare et af de mange råd du kan få med på vejen. Du kan læse meget mere om vejen til de succesfulde investeringer her: https://www.kbh.dk/business/saadan-faar-du-succes-med-investeringer.

Er du til den høje eller lave risiko?

Samtidig er det også en rigtig god idé at kende til din strategi. Læg en strategi ud fra hvad du tænker du har behov for. Har du en stærk psyke, der vil kunne klare lidt op- og nedkurser, eller vil du egentlig helst bare kunne sidde med nogenlunde ro i maven hele vejen.

Hvis du har en kort tidshorisont og knap så meget tålmodighed, så er der ofte også tale om en højere risiko der er forbundet med din investering. Selv hvis du har en længere tidshorisont at investere over, vil der også være en risiko, for der vil altid være en form for risiko forbundet med investeringer.