Der er ikke nogen tvivl om, at et løbeur er langt det praktiske at træne med. Det fylder ikke så meget, der er præcist (mange af dem måler også puls osv), alligevel er vi mange, der ynder at bruge vores smartphone til det. Populariteten af apps som Endomodo og lignende er et klart bevist på, at dette er noget, der er mange millioner af mennesker der gør.

Vi er blevet så vant til at vores smartphone er blevet vores redskab til alt, om det så er at gå på nettet, tjekke Facebook, betale regninger, eller registrere vores seneste løbetur, så vi kan holde øje med, om vi er blevet hurtigere end sidst, eller vi nu løber længere, end vi gjorde for et år siden. Ja smartphones er blevet uundværlige i mange henseender, også når det kommer til vores motion.

Ikke alle modeller egner sig til det

Groft sagt er mobiltelefoner og smartphones ikke lavet til at være udendørs. Batteriet bliver afladet hurtigt, hvis det er for varmt og ikke mindst hvis det er for koldt, og så er der ikke mange modeller, der kan tåle lidt regn. I et land hvor det regner så meget som i Danmark, kan det derfor være farligt, at spænde sin telefon og løbe ud i regnen, hvis den er ikke er helt vandtæt.

Heldigvis er der mange der er begyndt at være mere opmærksomme på dette, og der kommer da også flere og flere modeller på markedet, det der vandafvisende, og dermed kan tåle lidt regn.

En af disse modeller er Samsung Galaxy S7 Edge, det betyder også, at det er en af de absolut bedste modeller på markedet, hvis man leder efter en der kan bruges til træning. Samtidig har den også et godt batteri, så selv de længste turer bliver ikke et problem.

Det er dog også en model der med et prisskilt på mere end 5000 kroner er i den dyre ende, men du kan være heldig at finde den til en god pris, når den er på tilbud, du kan finde den bedste pris Samsung mobil uden abonnement her.

Apple har også lavet deres nyeste model iPhone 7 vandafvisende, men der har dog været kritikere ude og sige, at de måske ikke er så vandavisende, som Apple mener det.